Elia: ''Van het huidige elftal ken ik bijna niemand meer''

Elia: ''Van het huidige elftal ken ik bijna niemand meer''

Met FC Utrecht treft Feyenoord vanmiddag ook oud-speler Eljero Elia. De aanvaller kende een mooie periode in Rotterdam, waarin hij achtereenvolgend de KNVB Beker en de landstitel won. Toch heeft hij met het huidige Feyenoord geen enorm sterke band meer, zo erkent hij tegenover de NOS.

"De club heeft een speciale plek in mijn hart", begint Elia. "Maar van het huidige elftal ken ik bijna niemand meer. Ik heb er verder niks meer mee. Het leven gaat gewoon door."

Elia speelde twee seizoenen voor Feyenoord, dat hem transfervrij overnam van Werder Bremen. Na het landskampioenschap in 2017 kondigde de aanvaller zijn vertrek aan. Hij ging voor een avontuur bij het Turkse Istanbul Basaksehir en keerde afgelopen zomer na drie jaar bij FC Utrecht terug in de Eredivisie. De afgelopen maanden ontbrak hij daar wegens een hamstringblessure, maar tegen Feyenoord zou hij weer in actie kunnen komen.

Lees meer over
FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties