Feyenoord in nieuwe uitshirt tegen FC Utrecht

Feyenoord in nieuwe uitshirt tegen FC Utrecht

Feyenoord speelt vandaag (zondag) de uitwedstrijd tegen FC Utrecht voor het eerst in het nieuwe uitshirt van komend seizoen. Het gaat om het unieke, groene ‘Full Support Uitshirt 2021-2022’, dat vorige maand werd gepresenteerd en niet in de verkoop gaat.

Het team van trainer Dick Advocaat draagt het tenue voor het eerst in Stadion Galgenwaard, waar Feyenoord de strijd om een Europees ticket vervolgt. Om 12:15 uur betreden de spelers het veld in het groene shirt in combinatie met een groen broekje en groene kousen.

Het shirt, dat is ontwikkeld in samenwerking met adidas, is een van Feyenoords officiële wedstrijdshirts voor het nieuwe seizoen. Verder is het exclusief voor supporters die volledig afzien van tegemoetkoming voor hun seizoenkaart. Seizoenkaarthouders die hiervoor hebben gekozen, ontvangen als dank hiervoor het Full Support Uitshirt.

Sinds eind vorige maand hebben reguliere seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een keuze door te geven. Door af te zien van compensatie ontvangen zij niet alleen een uniek shirt, maar steunen zij ook de club in deze moeilijke tijden.

Alle informatie hierover en de mogelijkheid om direct je keuze door te geven vind je op www.feyenoord.nl/tegemoetkoming. Het doorgeven van een keuze is mogelijk t/m 20 mei 2021.

Lees meer over
FC Utrecht Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties