Telegraaf: Feyenoord wil Berghuis langer binden

Telegraaf: Feyenoord wil Berghuis langer binden

Feyenoord wil langer door met Steven Berghuis. De Rotterdammers gaan in gesprek om zijn contract te verlengen. De aanvoerder van de stadionclub heeft een contract tot medio 2022 en hoopt Berghuis te overtuigen van een langer verblijf in De Kuip.

Dit meldt De Telegraaf. Arne Slot heeft al een gesprek gehad met Berghuis en de nieuwe trainer heeft grote plannen voor de toekomst. Slot wil namelijk een elftal gaan bouwen rondom de belangrijkste speler van Feyenoord. Ook technisch directeur Frank Arnesen en het bestuur van Feyenoord willen extra inspanningen verrichten om de aanvoerder te behouden.

Het management van de 29-jarige Berghuis wil zich nog niet uitlaten over zijn toekomst. De focus ligt momenteel volledig op het behalen van Europees voetbal met Feyenoord en het behalen van de EK-selectie voor aankomende zomer. Feyenoord ziet met het oog op het WK van 2022 in Qatar goede mogelijkheden op een nieuwe verbintenis. Bij de Rotterdamse club is Berghuis namelijk verzekerd van speeltijd. Ook de nieuwe speelstijl van Slot spreekt de aanvaller enorm aan.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties