''Hebben die jonge spelers zich nou echt ontwikkeld?''

''Hebben die jonge spelers zich nou echt ontwikkeld?''

Go Ahead Eagles-verdediger Sam Beukema kon op interesse rekenen van Feyenoord, maar koos ervoor om de overstap te maken naar AZ. Theo Janssen begrijpt waarom die club op dit moment een interessantere keuze is voor jonge spelers dan Feyenoord.

"Als je kijkt naar de laatste jaren van beide clubs is het niet heel raar", begint Janssen in Studio Voetbal. "Als je ziet hoe AZ voetbalt en hoe moeilijk Feyenoord het al jaren heeft. Dan is het best logisch dat een speler nu sneller kiest voor AZ." Pierre van Hooijdonk reageert dat hij de stap wel verrassend vindt. "Waarschijnlijk zegt het veel over de status van AZ."

"Als je bij Feyenoord kijkt", vervolgt Janssen. "Wat zijn nou echt jonge spelers die zich dit seizoen heel erg hebben ontwikkeld? Spelers als Kökcü, hebben die zich echt ontwikkeld? Zijn die echt beter geworden? Daar heb je toch vraagtekens bij. Bij AZ zie je jongens echt groeien. Ik denk dat het voor een jonge speler heel interessant is om naar AZ te gaan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties