Scheidsrechter Van de Graaf fluit Feyenoord - VVV-Venlo

Scheidsrechter Van de Graaf fluit Feyenoord - VVV-Venlo

De wedstrijd tegen VVV-Venlo van aanstaande zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf. Hij wordt daarbij geassisteerd door Rens Bluemink en Freek Vandeursen en vierde official Clay Ruperti. Alex Bos is de VAR, geassisteerd door Marco Ribbink.

Edwin van de Graaf floot dit seizoen negen duels in de Keuken Kampioen Divisie, zeven in de Eredivisie en twee in de KNVB Beker. Hij had nog geen enkele keer een wedstrijd van Feyenoord onder zijn hoede. In de 18 wedstrijden die hij floot gaf hij 54 keer geel, twee keer rood en legde hij de bal vier keer op de penaltystip.

Feyenoord speelt de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo al om 16:30 uur zaterdagmiddag. Terug in de eigen Kuip is het zaak om na de nederlaag tegen AZ, de gelijke spelen tegen FC Groningen en FC Twente en de bekeruitschakeling tegen sc Heerenveen weer eens een overwinning te boeken.

Lees meer over
De Kuip FC Groningen sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties