''Als Feyenoord elke week zo speelde, stonden ze al lang tweede''

''Als Feyenoord elke week zo speelde, stonden ze al lang tweede''

Vanuit het Feyenoord-kamp was de conclusie na de uitwedstrijd tegen FC Groningen duidelijk: de Rotterdammers domineerden de wedstrijd en hebben zichzelf tekort gedaan. Ook Danny Buijs kon zich daarin vinden. De trainer van Groningen was na afloop van de wedstrijd realistisch.

"De eerste helft hebben we er een wedstrijd van kunnen maken. Feyenoord kreeg een paar kansen, maar wij ook", analyseerde Buijs voor de camera van ESPN. "De tweede helft moesten we overleven en hopen dat we de nul hielden en misschien in de counter iets terug konden doen. Dat zat er niet meer in, dan moet je overleven."

De credits daarvoor gingen naar de bezoekers. "Feyenoord heeft gewoon een goede wedstrijd gespeeld. Ik zei net gekscherend tegen Bas van Noortwijk: 'Als Feyenoord elke week zo speelt, hadden ze al lang tweede gestaan.' Het vervelende voor Feyenoord is dat ze dat in een aantal wedstrijden niet gebracht hebben, maar ik vond Feyenoord vandaag gewoon heel goed spelen."

Lees meer over
FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties