Abraham: ''Plannen van FC Groningen passen beter bij mij''

Abraham: ''Plannen van FC Groningen passen beter bij mij''

Feyenoord heeft in het verleden meerdere pogingen gedaan om Paulos Abraham naar Rotterdam te halen. Ook tijdens de laatste dag van het sluiten van de transfermarkt had Feyenoord volgens de media de hoop om Abraham voor de neus van FC Groningen weg te kapen. Tot een deal kwam het niet en de Zweed tekende uiteindelijk bij de Trots van het Noorden.

''Voor mij was het enorm belangrijk om een plan voor de toekomst te hebben’, verklaart Abraham zijn keuze in gesprek met RTV Noord. De 18-jarige talentvolle voetballer heeft met beide clubs gesproken. ''Toen ik de plannen van zowel Feyenoord als FC Groningen had gehoord vond ik de plannen van FC Groningen beter bij me passen. Ze zijn hier met een mooi project bezig waar ik in geloof.''

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus wilde een 'Diemers-scenario' voorkomen en haalde Abraham persoonlijk van Schiphol en dat deed hem goed .''Het betekent dat hij me serieus neemt en in me gelooft. Ik waardeerde dat heel erg. In de twee dagen dat ik hier ben, probeert iedereen me bij de club te helpen en ervoor te zorgen dat ik me welkom voel. Nu is het aan mij om te presteren.''

FC Groningen maakte een bedrag van ruim twee miljoen euro over voor Paulos Abraham en hij heeft een contract voor vijf jaar getekend. Het is nog niet duidelijk hoe concreet de Rotterdammers waren voor de Zweed. Nadat de geruchten naar buiten kwamen ontkende Feyenoord-watcher Martijn Krabbedam het verhaal.

Lees meer over
FC Groningen Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties