Verhuurde Feyenoorders trainen direct mee bij FC Dordrecht

Verhuurde Feyenoorders trainen direct mee bij FC Dordrecht

Feyenoord-watcher Mikos Gouka maakte gisteren bekend dat Naoufal Bannis (18), Bernardo Silva (19) en Mikael Törset Johnsen (20) voor de rest van het seizoen uitkomen voor FC Dordrecht. De drie Feyenoorders hebben vandaag voor het eerst meegetraind met de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Voorzitter Hans de Zeeuw van FC Dordrecht geeft aan dat er geen sprake is van een vernieuwde samenwerking. "Nee, de komst van de drie spelers van Feyenoord is geen hervatting van de eerdere samenwerking die we hadden. Dit is voor beide clubs een win-win-situatie", geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Feyenoord Onder 21 komt momenteel niet in actie vanwege de coronamaatregelen en de Rotterdammers zochten daardoor voor diverse talenten naar een oplossing. "Bannis, Silva en Johnsen kunnen op weinig speeltijd rekenen, omdat Jong Feyenoord momenteel geen wedstrijden in competitieverband speelt. Voor ons zijn het drie type spelers die we nog zochten voor belangrijke plekken in het elftal.''

Lees meer over
Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties