Woerts: ''Scene waarin Dick ontzettende ruzie krijgt met Petrovic''

Woerts: ''Scene waarin Dick ontzettende ruzie krijgt met Petrovic''

Feyenoord heeft begin september een deal met Disney+ gesloten om een serie over de Rotterdammers te maken. De laatste maanden is er door een team druk gefilmd en volgens Chris Woerts worden de beelden in mei uitgezonden. In totaal worden er zes afleveringen gemaakt en krijgt vooral trainer Dick Advocaat de hoofdrol.

De sportmarketeer weet verder in het praatprogramma Veronica Inside te onthullen dat er veel interessante beelden op de plank liggen. De grote vraag is nu alleen of alle beelden uitgezonden gaan worden, zo vertelt Woerts: "Er is een discussie binnen de club, want er is altijd iemand die vetorecht heeft. De club kan vetorecht uitspreken, maar ook de producent of de zender.''

Ook in de rust wordt er gewoon gefilmd. ''Er is één scene waarin Dick ontzettende ruzie krijgt met Petrovic. Ik ben benieuwd of die de eindstreep gaat halen. Dat is gebeurd in tijdens een wedstrijd, in de kleedkamer. Ik denk dat het ze het oneens waren over wat er in de rust moest gebeuren. Dick viel erg uit tegen Petrovic. Alles wordt gefilmd. Ook in de trainerskamer van Advocaat hangen overal camera's."

Lees meer over
Dick Advocaat Chris Woerts Disney+
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties