Gerucht uit Volendam: Bannis vertrekt op huurbasis

Gerucht uit Volendam: Bannis vertrekt op huurbasis

Naoufal Bannis speelt voor de rest van het seizoen voor FC Volendam. De club uit de Keuken Kampioen Divisie huurt de 18-jarige spits van Feyenoord, zo meldt Volendam Inside. De Rotterdammers hebben het nieuws nog niet officieel bekend gemaakt.

Technisch directeur Frank Arnesen is achter de schermen druk bezig om de talenten van Feyenoord elders onderdak aan te bieden. Vanwege de corona maatregelen is het voor Onder 21 niet mogelijk om wedstrijden te spelen en is een verhuur de beste optie. Ramon Hendriks maakte eerder al de overstap naar NAC Breda.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka wist eerder te melden dat Dylan Vente en Naoufal Bannis werden aangeboden bij PEC Zwolle en FC Volendam. FeyenoordTM komt vandaag met het nieuws dat Sondre Skogen is aangeboden bij Excelsior, maar de club lijkt hier weinig in te zien. Bernardo Silva is in gesprek met FC Dordrecht.

Lees meer over
Dylan Vente Ramon Hendriks Naoufal Bannis Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties