Krabbendam: ''Alles wordt maar gerelateerd aan Ajax''

Krabbendam: ''Alles wordt maar gerelateerd aan Ajax''

In de liveshow van Voetbal International wordt maandagmiddag uiteraard nagepraat over de Klassieker. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam was te spreken over het optreden van de Rotterdammers, maar niet over de tevredenheid die achteraf heerste terwijl de club met lege handen stond. "Tevreden moet je helemaal niet zijn."

Wel bood het spel van de Rotterdammers voldoende aanknopingspunten. Volgens Freek Jansen, de Ajax-watcher aan tafel, lag het echter vooral aan een zwak Ajax, waar Krabbendam het absoluut niet mee eens was. "Nu is het weer een zwak Ajax, dat is ook altijd zo. Alles wordt maar gerelateerd aan Ajax is goed of Ajax is slecht. Ajax is gewoon Ajax en Feyenoord zorgde er zelf voor dat zij matig speelden."

"Alles komt altijd door Ajax", vervolgt Krabbendam cynisch. "Als het slecht is, ligt het aan hen en als het goed is ook. Je hebt ook altijd te maken met een tegenstander en Feyenoord zorgde er gewoon voor dat Ajax niet in de wedstrijd kwam." Datzelfde punt maakt hij wanneer gesteld wordt dat Ajax-aanvaller Antony een slechte wedstrijd speelde. "Zou dat ook niet door Malacia kunnen komen?"

Hij vervolgt: "Ik zag die Antony ook een paar keer op de grond liggen en denken: 'wat gebeurt mij nou? Word ik nu aangepakt? Waar is die twee meter ruimte die ik in elke wedstrijd krijg?' Dat heb je wel eens in dat soort wedstrijden. Dan zit je er kort op en dan moet je het maar laten zien als speler. Ajax zal een slechte dag hebben gehad - daar gaan we dan maar vanuit - maar dat heeft gewoon met Feyenoord te maken. Dat kan niet anders."

Lees meer over
Tyrell Malacia ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties