Update | Arnesen wacht op definitieve ja van PEC Zwolle

Update | Arnesen wacht op definitieve ja van PEC Zwolle

Grote versterkingen hoeven er deze winter niet meer verwacht te worden bij Feyenoord, maar de kans is wel aannemelijk dat er nog een paar spelers verhuurd worden. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan Naoufal Bannis en Dylan Vente, die door de komst van Lucas Pratto niet meer in aanmerking komen voor minuten in het eerste elftal en door corona ook niet in de Onder 21 kunnen spelen.

"Die jonge jongens zijn wel in beeld", vertelt clubwatcher Mikos Gouka in de AD Voetbal Podcast. "Bannis is aangeboden bij Volendam, maar die happen niet toe. Vente kan naar PEC als de Raad van Commissarissen daar akkoord mee gaat", weet hij. "Ik kan me daarnaast ook voorstellen dat als er wat voorbij komt voor Narsingh en Van Beek, spelers die nu niet aan bod komen, Feyenoord dat niet zal tegenhouden."

Laatstgenoemde spelers zijn echter lastiger om te slijten. "Die verdienen zo veel geld en er moet voor Feyenoord ook wat in zitten. Je kan ze wel elders gratis laten spelen in de hoop dat je ze daarna nog verkoopt, maar met spelers als Van Beek, die een aflopend contract heeft, en Narsingh, gewoon een dure spits die al redelijk op leeftijd raakt (ook een aflopend contract, red.), heeft dat niet zoveel zin. Ik denk dat ze die dan liever in de selectie houden."

Update 22:49 | Dylan Vente staat voor een tijdelijke overstap naar PEC Zwolle. Technisch directeur Frank Arnesen bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad in gesprek te zijn met de Zwollenaren over een verhuur met een optie tot koop van de spits van Feyenoord. De Deen wacht nog op een definitieve ja van de Eredivisie club.

Lees meer over
Sven van Beek Dylan Vente Naoufal Bannis Frank Arnesen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties