Van Polen: "We hadden hier oprecht kunnen winnen''

Van Polen: "We hadden hier oprecht kunnen winnen''

Feyenoord speelde gisteren een draak van een wedstrijd tegen PEC Zwolle. Voor de voetballiefhebber was er niet veel te genieten, maar de Rotterdammers gaven wederom geen kans weg tijdens de wedstrijd. PEC Zwolle aanvoerder Bram van Polen: "Ik miste uiteindelijk wel een beetje de overtuiging dat er hier wat te halen viel vandaag."

"Het was redelijk, tot aan de zestien, en dan mis ik toch wel dat beetje overtuiging dat we hier een goal kunnen maken en hier vandaag oprecht hadden kunnen winnen, denk ik", aldus Van Polen voor de camera van ESPN. "Zij hadden een kwartier, twintig minuten, in de tweede helft die echt voor Feyenoord was. Eigenlijk werden wij na hun goal ook weer wat beter. Dat weet je bij Feyenoord: als ze eenmaal een goal scoren, dan is het lastig om er dan nog doorheen te gaan."

Van Polen had PEC Zwolle wel kansen zien krijgen. "Uit bij Feyenoord moeten vooral zij het spel maken en dat wij moeilijk scoren is een gegeven. De kansen die je dan afdwingt: dan is het wel typerend dat wij die niet maken." Trainer John Stegeman is het eens met de verdediger. ''Ik heb het ook in de kleedkamer zonde genoemd.''

''Ik vond het geen hoogstaande wedstrijd, maar we hadden deze wedstrijd niet hoeven verliezen. Ik vind dat we heel weinig hebben weggegeven. Aan de bal vond ik het niet goed. We hadden veel meer overtuiging moeten hebben. We hadden wat angst aan de bal, terwijl we goed kunnen voetballen en daar lagen genoeg ruimtes voor. Het was niet nauwkeurig genoeg en we hadden defensief te weinig initiatief zonder bal.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties