Feyenoord na komst Pratto live uitgezonden op Argentijnse tv

Feyenoord na komst Pratto live uitgezonden op Argentijnse tv

De wedstrijden van Feyenoord worden vanaf dit kalenderjaar live uitgezonden in Argentinië. Sinds de komst van Lucas Pratto is de belangstelling voor de Rotterdamse club toegenomen. De 32-jarige spits van River Plate is in zijn thuisland enorm populair en de supporters volgen hem dan ook met veel belangstelling in Nederland.

Pratto's debuut voor Feyenoord werd afgelopen weekend al live gevolgd door de Argentijnse FOX Sports. Ook de wedstrijd van vanavond tegen PEC Zwolle wordt daar uitgezonden. Dat er meerdere wedstrijden live te volgen zijn van de Stadionclub, is niet meer gebeurd sinds Julio Ricardo Cruz actief was in De Kuip.

Zes Argentijnen - onder wie uiteraard Marcos Senesi - gingen Pratto voor als speler van Feyenoord. De meest van succesvolle daarvan was Julio Ricardo Cruz, die tussen 1997 en 2000 in De Kuip actief was en in die tijd ook landskampioen werd. Ook zijn landgenoten Pablo Sanchez, Patricio Graff, Tati Montoya en Mariano Bombarda droegen het rood-wit.

Lees meer over
De Kuip Marcos Senesi Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties