Spandoeken actie van Feyenoord-supporters groot succes

Spandoeken actie van Feyenoord-supporters groot succes

Morgen staat er weer een thuiswedstrijd op het programma van Feyenoord. De Rotterdammers nemen het om 21:00 uur op tegen PEC Zwolle. De situatie is bekend: voorlopig mogen er geen supporters aanwezig te zijn. Om de selectie toch een steuntje in de rug te kunnen geven zijn supporters een spandoeken actie begonnen.

De teller staat na een aantal weken op ruim 30.000 doeken. Het doel is om De Kuip helemaal vol te krijgen: ''Het gaat de goede kant op. We hebben een aantal tegenslagen gehad met de wind, maar inmiddels zijn we met veertien mensen lekker bezig'', zo vertelt Roy Matsinger. ''We beginnen in de ochtend rond negen uur en dan gaan we met de vrijwilligers tot vier uur door.''

Tientallen vrijwilligers zijn er mee bezig. ''Het is heel groot. Ik heb mezelf er een beetje op verkeken. Ik dacht 'dit doen we wel even', maar er zit heel veel tijd in. Sommige jongens maken twaalf tot zestien uur op een dag. Dat ga je op een gegeven moment na een week wel voelen.'' De actie is georganiseerd door FSV De Feijenoorder, FRFC1908, De Noordzijde en Cabras Feliz met ondersteuning van Feyenoord zelf. Het is hier mogelijk om een doek te kopen.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties