Kein Geloel: ''Zondag ideale moment om van collectief trauma af te komen''

Kein Geloel: ''Zondag ideale moment om van collectief trauma af te komen''

Zo, Feyenoord heeft de eerste horde in een bomvol januari succesvol genomen. Stadgenoot Sparta werd op Het Kasteel zakelijk met 0-2 aan de kant geschoven en er was persoonlijk succes voor een hoop spelers. In Kein Geloel wordt de selectie even in het zonnetje gezet. Zo maakte Nicolai Jørgensen eindelijk weer eens een treffer, kan Lucas Pratto terugkijken op een redelijk debuut en scoorden ook Lutsharel Geertruida en Mark Diemers dikke voldoendes.

Maar de 185ste aflevering van deze podcast staat natuurlijk voor een groot deel in het teken van de aankomende Klassieker, in de hoofdstad. Gaat het nu dan eindelijk gebeuren, voor het eerst sinds 2005 winnen in de arena? Johan, Rob en Wesley kijken zo allemaal op hun eigen manier uit naar El Clásico de los Países Bajos. En tussendoor dient PEC Zwolle natuurlijk als het ideale voorgerecht voor een week waarin de aartsrivaal eindelijk weer eens met huid en haar opgegeten gaat worden. Hopen we dan...

Kein Geloel · #KG185 - "Zondag ideale moment om van collectief trauma af te komen"

Lees meer over
Kein Geloel Lutsharel Geertruida Mark Diemers Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties