Stelling: Feyenoord moet in deze drukke maand veel rouleren

Stelling: Feyenoord moet in deze drukke maand veel rouleren

De selectie van Feyenoord begint steeds meer op volle oorlogssterkte te komen. De timing kon niet beter, want de Rotterdammers staat een drukke maand te wachten. Inclusief het al gespeelde duel tegen Sparta komt Feyenoord in 21 dagen tijd liefst zeven keer in actie, waaronder ook in toppers tegen Ajax, AZ en PSV.

Gezien het vele blessureleed dat de selectie van Feyenoord dit seizoen al kende, is de vraag gerechtvaardigd of het verstandig is om enkele basisspelers maximaal te belasten deze maand. Sinisterra, Fer en Haps zijn pas net terug en missen nog wedstrijdritme, terwijl veel andere spelers juist al bijzonder veel wedstrijden in de benen hebben na het afgelopen halfjaar.

Aan de andere kant is januari een cruciale maand voor de Rotterdammers, waarin - zeker door de speciale aandacht voor de topwedstrijden - tegen de 'kleinere' clubs onderschatting op de loer ligt. Puntverlies tegen deze tegenstanders kan Feyenoord duur komen te staan. Het is dus de vraag of en wanneer het verstandig is om spelers deze maand rust te gunnen.

[poll=412]

Marsman zeer geschikt als tweede keeper
Vorige week gaven bezoekers van FR12.nl antwoord op de vraag of Feyenoord het in de zomer aflopende contract van Nick Marsman moet verlengen. De reservegoalie maakte de afgelopen maanden indruk als vervanger van Justin Bijlow en liefst 84,1% van de ruim 8000 stemmende bezoekers hoopt hem dan ook langer bij Feyenoord te zien. Of dat ook zal gebeuren is maar de vraag, Marsman zelf lijkt de voorkeur te hebben voor een club waar hij als eerste keeper aan de slag kan.

Lees meer over
PSV Ridgeciano Haps Luis Sinisterra Justin Bijlow ajax Nick Marsman Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties