Pérez stoorde zich: ''Alsof Messi is neergestreken''

Pérez stoorde zich: ''Alsof Messi is neergestreken''

Kenneth Pérez was zondagavond zeer kritisch op Feyenoord-nieuweling Lucas Pratto. Dat ging de Deense analist ook om zijn optreden tegen Sparta, maar vooral op de manier waarop hij in de media werd neergezet. Volgens Pérez werd Pratto opgehemeld 'als Messi die neergestreken is', terwijl hij dat op het veld niet bepaald waarmaakte.

Pérez stoorde zich aan de media-aandacht die Pratto in aanloop naar de wedstrijd tegen Sparta kreeg. "Ik dacht: is dit een Argentijnse praatpaal of is het Messi die neergestreken is? Elk interview, elke voorbeschouwing, alles was Pratto. Achteraf was het misschien iets te veel aandacht voor iemand die net iets te zwaar is. Vooraf zoveel bespiegelingen over een speler die eigenlijk niemand kende, dat was verrassend."

Hoewel het te vroeg is om echt over de Argentijn te kunnen oordelen, heeft hij Pérez vooralsnog niet kunnen bekoren. "Het zag er wat houterig uit. Ik was niet onder de indruk. Laten we eerst eens kijken wat we te zien krijgen, vandaag was het nog niet veel. Als je Reda Kharchouch (reservespits van Sparta, red.) daar neer had gezet, was het ongeveer hetzelfde geweest, maar omdat Pratto van ver komt, wordt iedereen er geil van."

Lees meer over
Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties