Fer: ''Dit is zeker goed voor het zelfvertrouwen''

Fer: ''Dit is zeker goed voor het zelfvertrouwen''

Voor Leroy Fer was de stadsderby tegen Sparta in twee opzichten mooi. Zijn ploeg won de wedstrijd met 0-2 en de middenvelder zelf stond voor het eerst dit jaar weer op het veld. "Het voelde als vanouds. Het was een zware wedstrijd, op kunstgras, maar ik voelde me goed."

"Het heeft altijd wat extra's", zegt Fer tegenover Feyenoord TV over de Rotterdamse derby. "Ik maakte het al mee in de jeugd: je wilde altijd winnen van Sparta. Het is de stadsderby en we moeten laten zien wie de club van Rotterdam is." Dat deed Feyenoord ook op Het Kasteel. "Bij vlagen hebben we goede kansen gecreëerd en we hebben goed verdedigd, weinig weggegeven. Het was de eerste wedstrijd na de break, dus we moesten er weer in komen. We hebben het goed afgesloten, met een goede overwinning."

Met de driepunter begint Feyenoord goed aan een drukke en belangrijke maand, waarin onder meer de toppers tegen Ajax en PSV en de wedstrijd tegen AZ op het programma staan. "Dit moeten we vasthouden", reageerde Fer. "Het was een belangrijke wedstrijd. Je weet dat Sparta een moeilijke tegenstander kan zijn en we komen nog heel wat sterkere tegenstanders tegen in januari, dus dit is zeker goed voor het zelfvertrouwen."

Lees meer over
PSV ajax Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties