''Advocaat gaat met De Beer erbij misschien wel schuiven met Sinisterra''

''Advocaat gaat met De Beer erbij misschien wel schuiven met Sinisterra''

Feyenoord begint aanstaand weekend aan het tweede deel van het seizoen met in het achterhoofd dat de ziekenboeg aan het leegstromen is en dat er met Lucas Pratto een nieuwe spits aan de selectie toegevoegd is. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam heeft ook weer hoop op Bryan Linssen. "Linssen is over dat fictieve drempeltje met die drie goals."

"Hij zat er wel dicht tegenaan. Hij werkte hard en dan heb je gewoon een goal nodig. Het is psychologie van de koude grond, maar het werkt wel zo. Gelijk het baasje weer he, drie vingers voor de camera", aldus Krabbendam in de Dickvoormekaar podcast van Voetbal International. "Zijn geluk is geweest dat er al die tijd geen publiek was in De Kuip. Dat maakt het wel iets gemakkelijker om er mee om te gaan. Hij heeft het wel knap gedaan door tijd te scoren, hard te blijven werken."

Krabbendam verwacht ook een ander Feyenoord qua spel. "Ik denk dat Advocaat met De Beer erbij misschien wel gaat schuiven met Sinisterra. Als een soort nummer 10, dat deed hij bij Vitesse-uit al. Hij heeft iets wat er weinig kunnen: hij kan gewoon een man passeren." Linssen zou dan linksbuiten blijven en Pratto zal hopelijk overtuigen als spits. Mocht dat zo zijn, dan ziet de toekomst er voor de Rotterdammers niet slecht uit. "Ze hebben twee controlerende middenvelders, backs die opkomen, een centrum dat staat, Berghuis in vorm, Haps komt er weer aan."

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Ridgeciano Haps Luis Sinisterra Vitesse Dick Advocaat Bryan Linssen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties