Pratto: ''Ik wil wat mij betreft graag langer blijven''

Pratto: ''Ik wil wat mij betreft graag langer blijven''

Lucas Pratto staat in principe slechts voor het komende half jaar onder contract bij Feyenoord, maar daar blijft het niet bij als het aan de Argentijnse spits ligt. "Ik wil me concentreren op voetbal. Als ik goed speel en presteer, komen we vanzelf weer in gesprek."

"Ik heb de club waar iedereen van houdt niet zomaar voor een half jaar in de steek gelaten (River Plate - red.). Natuurlijk ben ik ambitieus en wil ik wat mij betreft graag langer blijven, maar daarvoor zal ik wel moeten presteren", aldus Pratto in Voetbal International. 'De Beer' heeft ook een eigen manier van juichen aangeleerd en die manier wordt de Modo Oso (De Beer-modus) genoemd. "Als ik scoor voor Feyenoord, reken dan maar op de Modo Oso!" Een voorproefje is te zien in de foto boven dit nieuwsbericht.

Pratto weet dat hij niet de beste spits ter wereld is, maar heeft wel door dat het belangrijker is om te weten wat je niet kunt en jezelf daarnaast te richten op wat je wel kunt. "Ik weet wat ik kan: ik ben balvast, sterk in de een-tegen-een en bovenal een teamplayer. Als het elftal goed speelt, speel ik ook goed. Dat zie je wel aan de manier waarop ik wil voetballen: niet zelfzuchtig, maar altijd zoeken naar de combinatie, een-tweetjes, samenspel. Zo kom je tot succes en daaraan wil ik meewerken bij Feyenoord. Ik kom om te spelen en de titel en de beker te winnen. Dat kan ik niet alleen, maar samen geloof ik er wél in. Ik ben kampioen geworden in Argentinië en Chili. Waarom dan niet in Nederland?"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties