'Pratto is fit en niet bang voor kunstgras'

'Pratto is fit en niet bang voor kunstgras'

Lucas Pratto wil zich direct laten gelden bij Feyenoord. De aanwinst van de Rotterdammers is na medische testen fit genoeg bevonden om minuten te maken aanstaande zondag tegen Sparta Rotterdam. Wanneer Pratto de trainingsweek goed doorstaat zit de 32-jarige spits bij de wedstrijdselectie.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord neemt het zondag op tegen Sparta Rotterdam en op Het Kasteel voetballen ze nog op kunstgras. Pratto heeft al aan de staf laten weten dat dat hem niks uitmaakt en gewoon wil spelen. De Argentijn heeft in zijn Braziliaanse periode bij São Paulo al op nepgras gevoetbald en dat is hem goed bevallen.

De wedstrijd van zondag komt nog te vroeg voor Robert Bozeník en Ridgeciano Haps. De Feyenoorders trainen inmiddels wel weer mee, maar nog altijd niet volledig. Christian Conteh, Justin Bijlow, Orkun Kökçü en João Teixeira zijn er ook niet bij tegen Sparta Rotterdam. Het is nog onbekend wanneer ze weer inzetbaar zijn.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Justin Bijlow João Teixeira Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties