ADO Den Haag strikt ook oud-Feyenoorder Vejinovic

ADO Den Haag strikt ook oud-Feyenoorder Vejinovic

Marko Vejinovic heeft op de slotdag van het jaar 2020 een nieuwe club gevonden. De oud-Feyenoorder tekent net als Daryl Janmaat een contract voor 2,5 jaar bij ADO Den Haag. De 30-jarige middenvelder hoopt veel ervaring aan het team toe te voegen.

Vejinovic was transfervrij en trainde de afgelopen maanden individueel om fit te blijven. ''Deze stap voelt voor mij hartstikke goed. Ik kreeg meteen een warm en fijn gevoel bij de club en het project waar ze mee bezig zijn. Er heerst positieve energie bij de club en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik heb veel wedstrijden gezien en geloof in de potentie van de selectie.''

''Ik wil het team met name helpen met mijn ervaring en mijn stijl van voetballen'', vervolgt de oud-Feyenoorder op de clubwebsite van ADO Den Haag. ''Ik ben naar voren gericht, wil kansen creëren en veel voetbal brengen in de ploeg. Hopelijk kunnen we samen snel de weg omhoog vinden met ADO Den Haag.” Vejinovic kwam twee seizoenen uit voor Feyenoord en speelde daarin 25 wedstrijden.

Lees meer over
ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties