Linssen: ''Blij dat ik Advocaat mee heb mogen maken''

Linssen: ''Blij dat ik Advocaat mee heb mogen maken''

In de week waarin hij het opneemt tegen zijn oude werkgever Vitesse, wordt Bryan Linssen door de media veel opgezocht. Zo ook door de NOS. In gesprek met de omroep ging het zondagochtend opnieuw over zijn gebrek aan doelpunten en de vraag of hij het niveau bij Feyenoord aan kan.

"Ik vind het na een half jaar nog iets te vroeg om dat te beoordelen", reageerde Linssen op die vraag. "Dat zullen we later wel zien. Het is niet of ik het wel of niet aan kan: ik wil mijn stinkende best doen en alles geven voor Feyenoord. Ik denk dat niemand kan zeggen dat ik dat niet doe. Ik moet op zoek naar het geluk en dat moet ik zelf gaan afdwingen."

Vooralsnog staat Linssen na zeventien wedstrijden (Eredivisie en Europa League) op één treffer en één assist. "Ik heb in het begin heel veel kansen gemist. Daar baal je van en dat gaat op een gegeven moment in je hoofd zitten, maar dat is nu wel klaar. Ik hunker naar een goal, maar weet ook wel dat die niet komt aanwaaien. Daar moet je gewoon keihard voor werken. Dat doe ik ook, dus daar ga ik ook tegen Vitesse weer voor. Ik hoop dat dat goed komt."

Linssen werd ook gevraagd naar het aangekondigde afscheid van trainer Dick Advocaat. "Natuurlijk vind ik dat jammer. Dick Advocaat blijft Dick Advocaat. Het is een eer om met deze man te werken, je ziet aan die gedrevenheid wat voor man het is. Dat is gewoon mooi om mee te maken. Op een gegeven moment denk ik dat het voor hem ook goed is geweest en dat hij het allemaal wel best vindt, dus ik begrijp dat hij ermee gaat stoppen, maar ik ben heel blij dat ik hem nog mee heb mogen maken."

Lees meer over
Vitesse Dick Advocaat Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties