Teixeira breekt kuitbeen op training

Teixeira breekt kuitbeen op training

Feyenoord moet het lang doen zonder João Carlos Teixeira. De Portugees heeft zijn kuitbeen gebroken en is daardoor voor onbepaalde tijd niet inzetbaar voor de Rotterdammers. Teixeira heeft de zware blessure vanmorgen opgelopen op de training.

''Dat kan er ook nog wel bij'', zucht Dick Advocaat op de persconferentie. ''Het zag er niet naar uit dat het een gebroken kuitbeen was, maar dat bleek in het ziekenhuis het geval. Die missen we een paar maanden. Kökcü maakt een sliding met niemand in de buurt en hij draait, dat zal niet zo lang duren en die ben je ook kwijt.''

Leroy Fer en Luis Sinisterra kunnen geen hele wedstrijd spelen. Advocaat kiest wel weer voor Nicolai Jørgensen in de punt van de aanval. "Iedereen kan zien dat hij niet in zijn beste vorm is. Dat weet hij zelf ook. Maar hij is niet de enige. Maar ik vind de jongens erachter nog niet zo ver dat zij kunnen beginnen. Dus Nicolai start tegen Vitesse."

Lees meer over
Luis Sinisterra Vitesse Dick Advocaat Leroy Fer João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties