'Rentree tegen Sparta is het doel voor Fer en Bijlow'

'Rentree tegen Sparta is het doel voor Fer en Bijlow'

Feyenoord kampt al het hele seizoen met de afwezigheid van een aantal belangrijke basisspelers. Onder hen ook sterkhouders Justin Bijlow en Leroy Fer. Volgens het Algemeen Dagblad wordt dat tweetal terug verwacht op 10 januari, de eerste wedstrijd na de winterstop.

Feyenoord speelt dan een uitwedstrijd tegen stadgenoot Sparta. "Bijlow is er zeker tot na de jaarwisseling uit. De derby op 10 januari tegen Sparta is het doel", schrijft de krant. Over Fer: "Feyenoord hoopt dat hij 10 januari op het Kasteel tegen Sparta weer beschikbaar is."

Ook Sven van Beek en Robert Bozeník worden pas na de winterstop terug verwacht. Over laatstgenoemde schrijft de krant dat hij 'ergens in januari' wellicht zijn rentree kan maken. Luis Sinisterra traint al volledig mee, maar wacht nog op groen licht van de medische staf. Volgens de krant zou de Colombiaan al in december minuten kunnen maken, maar bestaat er ook kans dat Feyenoord wacht tot na de jaarwisseling.

Wat er met Ridgeciano Haps aan de hand is, blijft vooralsnog een mysterie. De club communiceerde dat het ging om 'medische redenen' en het AD weet enkel dat hij ziek is. "In de Kuip fluisteren ze dat het lang kan gaan duren alvorens hij terug is", meldt de krant wel.

Tot slot Jens Toornstra, die kampt met hamstringklachten en daardoor het duel tegen FC Utrecht aan zich voorbij moest laten gaan. De middenvelder zou het duel tegen Dinamo Zagreb van donderdagavond moeten kunnen halen, maar dan is het vervolgens de vraag of hij in de wedstrijd tegen Heracles de zondag erna ook weer kan spelen, of dat hij rust nodig heeft.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle afwezigen bij Feyenoord.

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps Sven van Beek Jens Toornstra Luis Sinisterra Justin Bijlow FC Utrecht Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties