Hake: ''We gaan naar Feyenoord om te winnen''

Hake: ''We gaan naar Feyenoord om te winnen''

FC Utrecht komt zondagmiddag langs in De Kuip en dat is voor veel spelers een weerzien met hun oude club. Marsman, Diemers en Toornstra hebben een verleden bij Utrecht, maar ook hoofdtrainer Dick Advocaat is actief geweest bij de huidige nummer negen van de competitie. Ook oud-Feyenoorder Eljero Elia komt terug in het stadion waarin hij in 2017 nog kampioen werd.

FC Utrecht komt voor niets minder dan een overwinning naar Rotterdam, zo geeft interim-trainer René Hake aan in gesprek met FC Utrecht TV. ''Ik heb de wedstrijd tegen CSKA Moskou zitten kijken. In het begin had Feyenoord het moeilijk, maar met name aan het eind van de eerste helft speelden ze erg goed. Ze kwamen er goed uit en hadden eigenlijk op voorsprong moeten komen. Feyenoord is een ploeg die lastig te verslaan is. We gaan naar Feyenoord om te winnen.''

FC Utrecht beschikt, net als Feyenoord, niet over een compleet fitte selectie. Zo zijn Maher, St. Jago en Van de Streek nog twijfelgevallen voor zondag. Aanvoerder Willem Janssen doet sowieso niet mee. ''Voor Willem komt zondag nog te vroeg. Hij heeft de afgelopen week wel buiten kunnen trainen. Maher en Van de Streek hebben ook buiten apart van de groep getraind. Dat heeft ook te maken met dat we vandaag trainingsvormen hadden waarbij kans op contact te groot was. Die hebben we dus bewust apart gehouden. St. Jago is uit voorzorg binnengebleven'', aldus Hake.

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra FC Utrecht Dick Advocaat Nick Marsman Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties