Berghuis: ''Met 11 man had je zeker 3 punten kunnen pakken''

Berghuis: ''Met 11 man had je zeker 3 punten kunnen pakken''

Steven Berghuis verscheen na afloop van de wedstrijd tegen CSKA Moskou met 'mixed feelings' voor de camera van RTL. De aanvoerder is blij dat zijn ploeg met tien man een punt wist te pakken, maar denkt ook dat er meer in had kunnen zitten.

"Je had het gevoel dat het er wel in zat, de drie punten", vertelt Berghuis. "Maar met tien man maak je helemaal geen aanspraak meer op meer en dan kom je goed weg met een punt. Ik baal er gewoon van, want met elf tegen elf had je zeker drie punten weg kunnen halen. Nu geef je het eigenlijk uit handen. Maar hij (Jørgensen - red.) doet het niet met opzet."

"De eerste helft hebben we goede kansen gecreëerd, waar je zeker een goal moest maken", analyseerde Berghuis verder. "Na rust geef je de wedstrijd zelf uit handen door die rode kaart. Dan weet je dat je een punt gaat verdedigen." Feyenoord is na het gelijkspel de nummer twee in de poule, wat volgens Berghuis een goed perspectief biedt. "We hebben alles nog in eigen hand, dus dat is positief."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties