Ochtendjournaal: 'Comeback Boys' weigeren te verliezen

Ochtendjournaal: 'Comeback Boys' weigeren te verliezen

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. Daags na de 1-3 overwinning op Fortuna Sittard zet FR12.nl in de rubriek het Ochtendjournaal op een rijtje wat er in de landelijke ochtendkranten over de club geschreven wordt.

'Comeback Boys', zo wordt Feyenoord maandagochtend genoemd door het Algemeen Dagblad nadat het zich een dag eerder voor de zesde keer dit seizoen terugknokte van een achterstand. 'Deze ploeg weigert simpelweg te verliezen', schrijft de krant. Daarbij viel de rol van trainer Dick Advocaat op. 'Er zit iets onverzettelijks in de ploeg van Advocaat, die zelf ook alleen maar fanatieker lijkt te worden na een achterstand.'

Dat laatste is ook De Volkskrant opgevallen. De krant zag hoe 'routinier Dick Advocaat alles vroeg van zijn stem'. Voortdurend schreeuwde de 73-jarige trainer zijn ploeg door de wedstrijd heen. 'Advocaat is alsnog de elfde en misschien zelfs twaalfde man van Feyenoord.' De coach zelf reageerde daarop tegenover de krant. "Het zit in me. Af en toe denk ik wel eens: hou je grote scheur toch."

De Telegraaf keek net als velen met een dubbel gevoel naar Fortuna Sittard - Feyenoord. 'De manier waarop Feyenoord zich steeds weer terug weet te knokken is bewonderenswaardig, maar het is tegelijkertijd bizar hoe gemakkelijk de Rotterdammers telkens op achterstand komen', schrijft het dagblad. Daarbij vraagt de krant zich af of 'het Rotterdamse glas halfleeg of halfvol is'. Een vraag die ook niet werd beantwoord door Mark Diemers en Dick Advocaat, die beiden trots waren op de comeback, maar tegelijkertijd zouden willen dat Feyenoord de wedstrijden wat makkelijker over de streep trekt.

Lees meer over
Fortuna Sittard Dick Advocaat Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties