''Stof tot nadenken waarom ze zo vaak zo beginnen''

''Stof tot nadenken waarom ze zo vaak zo beginnen''

Feyenoord moest zich tegen Fortuna Sittard opnieuw terug knokken na een vroege achterstand. Al binnen dertig seconden lag de openingstreffer van de Limburger achter doelman Nick Marsman. Toch toonde Feyenoord karakter en wist het met 1-3 te winnen.

"Feyenoord maakte het zichzelf vandaag weer erg moeilijk in Sittard", begint clubwatcher Dennis van Eersel zijn analyse namens RTV Rijnmond. "Niet voor het eerst - al vier keer dit seizoen, en dan tel ik Wolfsberger niet mee - komt Feyenoord in het eerste kwartier al op achterstand en moet het daarna veerkracht tonen en vechten om toch de punten te pakken."

"Uiteindelijk is het knap dat Feyenoord die wedstrijd nog wint", gaat Van Eersel verder. "Eind goed, al goed voor Feyenoord, maar het geeft wel stof tot nadenken waarom de Rotterdammers vaak zo beginnen aan wedstrijden zoals ze doen. Dat kost meer kracht dan eigenlijk nodig is."

Lees meer over
Fortuna Sittard Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties