Krabbendam over Marsman: ''Wel een niveau naar beneden''

Krabbendam over Marsman: ''Wel een niveau naar beneden''

Feyenoord moet het dit seizoen doen met een wat krappere selectie dan normaal. Afgelopen zomer klopte Dick Advocaat meerdere keren bij Frank Arnesen aan voor een spits, maar hij kreeg steeds te horen dat er geen geld was. Nu Justin Bijlow geblesseerd is, wordt daarnaast ook zichtbaar hoe dun bezet de positie onder de lat is.

In de Dick Voormekaar Podcast vraagt Michel van Egmond zich af of Nick Marsman niet gewoon een geschikte vervanger voor Bijlow is. "Je gaat wel een niveau naar beneden", reageert clubwatcher Martijn Krabbendam. "In het kampioensjaar hadden ze Jones en Vermeer, dat ontliep elkaar niet zo gek veel. Vermeer en Bijlow ging ook wel. Dit is even wat anders."

Een optie zou kunnen zijn om een transfervrije keeper aan te trekken. Warner Hahn, die bij PEC Zwolle meetraint om zijn conditie op peil te houden, en Michel Vorm, die eigenlijk recent het einde van zijn carrière aankondigde, worden genoemd als opties. "Ik kan me niet voorstellen dat ze Hahn gaan halen voor een paar wedstrijden", aldus Krabbendam. "Marsman of Hahn is toch ook om het even. Michel Vorm is wel een goede keeper, maar heeft al maanden niet gekeept en is volgens mij niet van plan om zijn handschoenen ooit nog aan te doen."

Van Egmond noemt het armoedig dat Feyenoord op zoek moet naar een keeper. "Ze hebben gewoon keepers", reageert Krabbendam. "Ze hebben Ten Hove er nog achter en een jonge keeper waar ze heel tevreden over zijn. Ik denk dat Dick dat geld liever in een spits steekt in de winterstop. Ik geloof wel dat hij weer een aantal keer bij Arnesen binnen gaat lopen. Dat toneelstukje gaan we weer van vooraf aan krijgen."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Ramón ten Hove Justin Bijlow Dick Advocaat Nick Marsman Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties