Stelling: Feyenoord moet een transfervrije keeper aantrekken

Stelling: Feyenoord moet een transfervrije keeper aantrekken

De blessure van Justin Bijlow is een grote aderlating voor Feyenoord. In ieder geval tot de winterstop kan de ploeg niet meer beschikken over de doelman die in de eerste maanden van het seizoen veel indruk maakte. Nick Marsman en Ramon Ten Hove zijn daarmee de twee overgebleven opties onder de lat.

RTV Rijnmond opperde vrijwel direct om een vervanger aan te trekken in de persoon van oud-Feyenoorder Warner Hahn. Volgens Sinclair Bischop staat de transfervrije doelman daar zelf zeker voor open. "Ik begrijp vanuit mensen in zijn omgeving dat Warner Hahn nog wel kruipend naar De Kuip wil komen. Hij kent de club, heeft doorgetraind en is fit. Er valt vast een constructie te maken waarbij hij bijvoorbeeld voor één maand wordt vastgelegd." Hahn traint op het moment mee bij PEC Zwolle om zijn conditie op peil te houden.

[poll=407]

Is Het Legioen te kritisch op de eigen spelersgroep?
Vorige week gaven bezoekers van FR12 antwoord op de vraag of Het Legioen te kritisch is op de spelersgroep van Feyenoord. Dit naar aanleiding van de uitspraken van AD-journalist Maarten Wijffels en voormalig technisch directeur Rob Baan. Van de ruim 5000 stemmen was 56,5% het eens met de stelling. 43,5% vond niet dat er te veel kritiek was.

Lees meer over
De Kuip Ramón ten Hove Justin Bijlow Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties