'AS Roma blijft Berghuis volgen; Arnesen niet in beeld'

'AS Roma blijft Berghuis volgen; Arnesen niet in beeld'

AS Roma blijft Steven Berghuis nadrukkelijk volgen. De Italiaanse club heeft op de slotdag van de transfermarkt geïnformeerd naar een mogelijke transfer, maar tot een akkoord is het nooit gekomen. De 28-jarige aanvaller staat hierdoor minimaal tot de winterstop onder contract bij de Rotterdammers.

De kans dat Berghuis het seizoen gaat afmaken in De Kuip lijkt steeds kleiner te worden. AS Roma volgt de verrichtingen van de Feyenoorder nadrukkelijk en heeft Berghuis ook een prima wedstrijd zien spelen in het Nederlands elftal. Italiaanse media maken vandaag dan ook melding dat AS Roma overweegt om Berghuis in de winterstop over te nemen.

AS Roma zag buitenspelers Justin Kluivert (RB Leipzig) en Cengiz Ünder (Leicester City) afgelopen zomer vertrekken uit Stadio Olimpico en wil de selectie versterken. Vanwege een vertrekclausule is de sterspeler van Feyenoord voor een bescheiden bedrag op te halen uit Rotterdam. AS Roma moet een bedrag van rond de acht miljoen euro neerleggen.

Frank Arnesen
AS Roma zoekt bovendien nog altijd naar een nieuwe technisch directeur voor de club. Afgelopen weekend viel de naam van Frank Arnesen, maar het gerucht lijkt niet te kloppen. FeyenoordTM meldt dat niemand zich van de Italiaanse club heeft gemeld in Rotterdam.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties