Janmaat: ''Ik snap Feyenoord heel goed''

Janmaat: ''Ik snap Feyenoord heel goed''

Daryl Janmaat is na het ontbinden van zijn contract bij Watford FC transfervrij en hoopt een nieuwe club te vinden in Nederland. Feyenoord heeft via technisch directeur Frank Arnesen al laten weten Janmaat niet te benaderen voor een terugkeer in De Kuip. De 31-jarige verdediger heeft begrip voor de Rotterdammers.

"Ik heb in het verleden een aantal keren aangegeven dat ik ervoor open stond. Op een gegeven moment moet je verder. Ik ga ook niet slijmen'', vertelt Janmaat in Peptalk. ''Dan moet het ook van beide kanten komen. Ik snap Feyenoord heel goed. Ze hebben daar twee jonge jongens lopen, dan is het niet het moment en heb ik daar gewoon een heel mooie tijd gehad en mooie herinneringen aan overgehouden."

Janmaat is momenteel nog aan het herstellen van een blessure. "Ik zit aan het einde van m'n revalidatie en doe eigenlijk alles weer op het veld. Ik ben in gesprek met een aantal clubs om mee te trainen en wacht op een mooie club. Ik heb geen haast, wil me goed oriënteren. Ik weet dat ik, zeker voor elke Nederlandse club, een meerwaarde kan zijn en eventueel ook verder.''

Lees meer over
De Kuip Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties