Haps in UEFA Europa League 'Team of the Week'

Haps in UEFA Europa League 'Team of the Week'

Ridgeciano Haps speelde gisteren een sterke wedstrijd voor Feyenoord tegen CSKA Moskou en dat is ook in Europa opgevallen. De UEFA heeft de 27-jarige verdediger namelijk opgenomen in het elftal van de Europa League 'Team of the Week'. Haps was belangrijk voor de Rotterdammers en maakte in de tweede helft de 1-0.

Haps is ook door de leden van FR12 uitgeroepen tot Man of the Match. In totaal hebben 851 supporters de Feyenoorders beoordeeld met een cijfer voor de wedstrijd tegen CSKA Moskou. De 27-jarige Haps ontving een 8.4. Het spel van Malacia viel met een 7.8 ook in de smaak. Bryan Linssen werd het laagst beoordeeld met een 5.9.

Ook Advocaat was gisteren na afloop van de wedstrijd zeer te spreken over Haps en Malacia in gesprek met RTL7. ''Ik heb twee linksbacks die beiden in het Nederlands elftal kunnen spelen: zowel Haps als Malacia. Dat meen ik echt. Ze hebben echt de kwaliteiten ervoor.''

Lees meer over
Ridgeciano Haps Tyrell Malacia Dick Advocaat Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties