Berghuis trots op statistiek bij Feyenoord

Berghuis trots op statistiek bij Feyenoord

Steven Berghuis speelt sinds het seizoen 2016/2017 voor Feyenoord en wist tijdens zijn periode in het shirt van de Rotterdammers veelvuldig het net te vinden. Momenteel is de vleugelaanvaller clubtopscorer van Feyenoord met zes goals in de eredivisie. Ook was hij in de Europa League al één keer trefzeker. Zijn clubtotaal komt daarmee op 73 doelpunten. Een aantal waar Berghuis trots op is.

De 28-jarige speler deelt op zijn Instagram namelijk een lijst van de top 10 topscorers van Feyenoord sinds 2000. Berghuis passeerde daarin onlangs Jon Dahl Tomasson en Pierre van Hooijdonk (respectievelijk 71 en 72 goals) en staat nu op een indrukwekkende tweede plaats. Dirk Kuyt voert de ranglijst aan met 121 doelpunten.

Berghuis trots op statistiek bij Feyenoord

Uit de huidige selectie zijn ook Nicolai Jørgensen (54) en Jens Toornstra (52) terug te vinden in het rijtje van meest trefzekere spelers van Feyenoord sinds de eeuwwisseling.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties