Vermoedelijke opstelling: Linssen, Narsingh, Diemers

Vermoedelijke opstelling: Linssen, Narsingh, Diemers

Feyenoord neemt het morgen in een uitwedstrijd op tegen FC Emmen. De Rotterdammers kunnen zondagmiddag om half drie weer beschikken over Marcos Senesi. Afgelopen donderdag was de Argentijn niet inzetbaar tegen Wolfersberger AC vanwege een schorsing.

Het experiment van afgelopen donderdag van Dick Advocaat mislukte compleet. Lutsharel Geertruida speelde op zes in een 4-4-2 systeem. De trainer gaf na de wedstrijd toe dat dit niet voor herhaling vatbaar is. Jens Toornstra krijgt zondag vermoedelijk weer de kans op het middenveld.

Nicolai Jørgensen is nog altijd niet beschikbaar dus gaat Advocaat het weer doen met Bryan Linssen in de punt van de aanval. De trainer doet dit bij gebrek aan beter. ''Het is zorgelijk dat die jongen daar elke week moet spelen en dat je daar geen vervanger op niveau voor hebt, laat ik het zo zeggen.'' Luciano Narsingh moet voor diepte in het spel van Feyenoord gaan zorgen en start volgens het Algemeen Dagblad als linksbuiten.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Spajic, Senesi, Haps; Diemers, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Linssen, Narsingh.

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Bart Nieuwkoop Jens Toornstra Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties