Marcos Senesi voor het eerst in voorselectie Argentinië

Marcos Senesi voor het eerst in voorselectie Argentinië

Marcos Senesi is opgenomen in de voorselectie van het Argentijnse elftal. In de selectie zitten in totaal 37 spelers. Het is de eerste keer dan de Feyenoorder de (voorlopige) selectie gehaald heeft.

Tijdens de komende interlandperiode speelt Argentinië twee wedstrijden in de Zuid-Amerikaanse WK Kwalificatiecompetitie. Op 12 november begint het land met een thuiswedstrijd tegen Paraguay, waarna er op 18 november wordt afgereisd naar Peru. Argentinië won de eerste twee wedstrijden in de poule van Ecuador en Bolivia en deelt daardoor momenteel de koppositie met Brazilië.

Senesi is bij Feyenoord doorgegaan waar hij vorig seizoen gebleven was. Achterin staat de verdediger zijn mannetje en tegen ADO Den Haag was hij goed voor een prachtige goal die de hele wereld overging. In de zomer van 2021 kan Senesi ook in actie komen op de Olympische Spelen. Het Argentijnse elftal doet met het Onder 23-elftal mee in Tokyo, waarvoor de Feyenoorder dan nog speelgerechtigd is.

Lees meer over
ADO Den haag Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties