''Ze denken dat ze alle ballen aan Berghuis moeten geven''

''Ze denken dat ze alle ballen aan Berghuis moeten geven''

Ondanks een goed eerste half uur tegen RKC bleven zowel Feyenoord als de supporters met een kater achter na een 2-2 gelijkspel, waar ook nog eens alle moeite voor gedaan moest worden. Willem van Hanegem was dan ook, net als iedereen, niet tevreden over de wedstrijd, maar zag ook wat lichtpuntjes. "Ridgeciano Haps was met afstand de beste speler. De centrumverdedigers kunnen er mee door."

"Maar verder was het vreselijk. Steven Berghuis was chagrijnig. Dat snap ik wel, want om hem heen is het ronduit slecht. En die jongens zijn ook nog bang, want ze denken dat ze alle ballen aan Berghuis moeten geven", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad, die ook zijn bedenkingen had bij het spel van Berghuis zelf. "Maar wat hij kreeg verprutste hij ook. Het was droevig. En ze houden geen spelers meer over. Nee, ik kan er niet positief over zijn. Helaas."

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties