Koster wil Bijlow in Oranje: ''Hij is gewoon absolute top''

Koster wil Bijlow in Oranje: ''Hij is gewoon absolute top''

Justin Bijlow maakt al weken veel indruk bij Feyenoord. Voor de mannen aan tafel bij het FOX Sports-programma Goedemorgen Eredivisie is het dan ook een raadsel waarom de goalie nog niet is opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Ik vind hem potentieel al twee jaar de beste keeper", zegt Hans Kraaij in het programma.

Willem II-trainer Adrie Koster is te gast in de uitzending en ook hij is erg te spreken over de Feyenoord-doelman. "Die hoort gewoon in het Nederlands elftal thuis. Hij keept goed voor zijn goal, zijn reacties zijn goed, hij durft te komen. Hij heeft alles. Hij is gewoon absolute top, op basis van wat hij op dit moment laat zien. Ik zou hem erbij pakken."

Dat Bijlow een versterking voor Oranje zou zijn, is in de media al vaker benoemd. Nadat zijn eerste selectie bekend werd, werd nieuwe bondscoach Frank de Boer geconfronteerd met het feit dat hij Bijlow niet had opgeroepen. "Bijlow volgen we, net als alle talenten, maar laat ze nou eerst maar eens gedurende een langere periode dit niveau halen", zei de oud-Ajacied toen.

Lees meer over
Willem II Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties