Toornstra ontsnapt: ''Dat is voor mij onbegrijpelijk''

Toornstra ontsnapt: ''Dat is voor mij onbegrijpelijk''

Jens Toornstra is tijdens de eerste helft tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam ontsnapt aan een rode kaart. Reinold Wiedemeijer is van mening dat de middenvelder het veld had moeten verlaten na de overtreding op Abdou Harroui. Toornstra wilde een counter van de bezoekers afstoppen en gaf een beuk aan de middenvelder.

Wiedemeijer bespreekt namens de KNVB de VAR-momenten met FOX Sports en reageert: ''In dit soort duidelijke situaties moet de scheidsrechter het goed doen en hier een rode kaart trekken. Hier gaat hij naar geel toe, maar dat is voor mij onbegrijpelijk. Ik had het prettig gevonden als de VAR ingegrepen had'', reageert de oud-scheidsrechter op de beslissing van Kevin Blom en Siemen Mulder.

Toornstra had in het veld niet het idee dat zijn overtreding een rode kaart had verdiend. Na het zien van de beelden besefte hij dat hij is ontsnapt aan een rode kaart. ''Ik ving hem op en haalde de counter eruit. Het was niet mijn bedoeling om hem pijn te doen. Het was harder dan ik aanvankelijk dacht, dat klopt'', reageert de middenvelder. Harroui speelde de wedstrijd met flinke pijn aan zijn schouder uit.

Lees meer over
Jens Toornstra Kevin Blom
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties