''Na de penalty was Feyenoord het kwijt''

''Na de penalty was Feyenoord het kwijt''

Een matig Feyenoord heeft zondagmiddag twee punten verspeeld tegen Sparta. Aan het einde van een moeizame eerste helft kwam de ploeg van Dick Advocaat toch op voorsprong door Ridgeciano Haps, maar na een penalty van Sparta in de tweede helft was de thuisclub alle grip op de wedstrijd kwijt.

"Raar om zo in elkaar te storten na een totaal onverwachte gelijkmaker", zegt Emile Schelvis in zijn nabeschouwing namens RTV Rijnmond. "Opeens was iedereen verrast dat die overtreding er toch binnen was. Hij werd op de stip gelegd en daarna was Feyenoord het kwijt. Een kopballetje van Spajic en een schietkans van Teixeira, maar het was heel moeilijk. Als ze er in de eerste helft drie hadden gemaakt was het normaal geweest."

In de absolute slotfase was er nog een uitbraak van Sparta, waar Justin Bijlow goed op anticipeerde en zo de 1-2 voorkwam. "Ik vind het knap. Zoveel heeft hij niet te doen gehad deze wedstrijd en dan staat hij er toch. Dat is voor Feyenoord uiteindelijk nog een prettige bijkomstigheid, want deze wedstrijd hadden ze ook gewoon kunnen verliezen. Het was weer een slechte thuiswedstrijd."

Lees meer over
Ridgeciano Haps Justin Bijlow Dick Advocaat João Teixeira Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties