Vermoedelijke opstelling: Spajic, Teixeira, Linssen

Vermoedelijke opstelling: Spajic, Teixeira, Linssen

'Never change a winning team', zo lijkt Dick Advocaat te denken in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De trainer was onder de indruk van het spel van Feyenoord tegen Willem II en volgens het Algemeen Dagblad gaat de stadionclub morgen tegen Sparta met dezelfde elf starten.

Bryan Linssen mag zich daarom wederom gaan opmaken voor een plek in de spits. Róbert Boženík is er niet bij vanwege een enkelblessure. Nicolai Jørgensen is een vraagtekenen voor morgen. De zaterdagtraining moet uitwijzen of de Deen minuten kan maken. Verder zijn Sven van Beek (voet), Luis Sinisterra (knie) Eric Botteghin (hamstring) niet beschikbaar.

Bang voor een luxeprobleem is Advocaat niet met de naderende terugkeer van Botteghin. De Braziliaan mag van de hoofdcoach met onder anderen Uros Spajic, Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop uitmaken wie er de achterhoede vormen. ''Het is goed dat er concurrentie is binnen de groep en dat spelers moeten knokken voor hun positie.''

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Spajic, Senesi, Haps; Toornstra, Fer, Teixeira; Berghuis, Linssen, Diemers
Sparta: Van Leer; Abels, Vriends, Beugelsdijk, Heylen, Pinto; Harroui, Auassar, D.Duarte, Thy, Engels.

[dumpitem=19038]

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis Ridgeciano Haps Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Luis Sinisterra Justin Bijlow Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Leroy Fer Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers João Teixeira Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties