KNVB: ''Alleen bij Feyenoord hadden dingen beter gekund''

KNVB: ''Alleen bij Feyenoord hadden dingen beter gekund''

Een paar groepen supporters die afgelopen zondag aanwezig waren bij de wedstrijd tegen FC Twente konden op veel kritiek rekenen op onder andere social media wegens het niet naleven van de coronamaatregelen. Zo werden er op sommige plekken geen anderhalve meter afstand gehouden en werd er ook gezongen. Hoewel Advocaat het zelf vond meevallen, moesten de supporters van Rutte ''gewoon hun bek houden''. Ook De KNVB lijkt zich nu aan te sluiten bij de premier.

De KNVB kreeg deze week een evaluatie binnen van politie en de gemeentes over de eerste twee speelrondes van de Eredivisie. ''We zijn drie, vier maanden bezig geweest om afspraken te maken en protocollen te schrijven'', zegt competitiemanager van de KNVB Jan Bluyssen. ''Uit de eerste evaluatie blijkt dat het vrijwel overal echt heel goed gaat. Alleen bij Feyenoord hadden afgelopen week wat dingen beter gekund, maar daar wordt het nu ook beter georganiseerd.''

''Ik durf wel te zeggen dat een stadion nu, met de huidige coronamaatregelen die we hebben, één van de meest veilige omgevingen is om bij elkaar te komen. Nergens wordt zoveel afstand gehouden en zoveel gereguleerd als in de stadions. Wij kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de komende speelronde'', sluit Bluyssen af in het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties