Boskamp: ''Dat is zo makkelijk om te zeggen''

Boskamp: ''Dat is zo makkelijk om te zeggen''

Jan Boskamp is niet te spreken over de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente. De oer-Feyenoorder wil echter niet meegaan in alle kritiek en ziet het goed komen met de ploeg van Dick Advocaat.

"Nu lopen een heleboel mensen te zeiken over wat er allemaal niet goed is bij Feyenoord, maar dat is slap gelul'', vertelt Boskamp in gesprek met Veronica Inside. ''In de voorbereiding speelden ze tegen Borussia Dortmund wel goed met dezelfde spelers. Geluk bij een ongeluk: niemand was zondag goed, dus het kan alleen maar beter worden.''

Boskamp gaat niet mee in de kritiek van Marco van Basten. De oud-voetballer noemde Feyenoord amateurs in vergelijking met Ajax en dat geen enkele spelers van de Rotterdammers een basisplek zou hebben bij de Amsterdammers. "Dat is zo makkelijk om te zeggen. Hij vond Ziyech ook niet goed, toch? Hij zegt dat en anderen pakken het op. Ik baal er als een stekker van."

Lees meer over
ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties