Antonucci: ''Perfect vervolg voor mijn carrière''

Antonucci: ''Perfect vervolg voor mijn carrière''

Francesco Antonucci is nu weliswaar officieel Feyenoorder, maar hij wordt dit jaar nog verhuurd aan FC Volendam, dat de Belgische middenvelder vorig seizoen al huurde van AS Monaco. Antonucci zelf is blij met de overstap naar de Rotterdammers, maar ook met de tijdelijke terugkeer naar Volendam. "Ik ben erg blij en trots met mijn volgende stap naar Feyenoord."

“Ik denk dat dit een perfect vervolg is voor mijn carrière. We hebben een mooi seizoen gehad met FC Volendam, maar jammer genoeg konden we het niet afmaken. Ik heb altijd gezegd dat ik wilde helpen om de club naar de Eredivisie te brengen. Nu hebben we een nieuwe kans en ik ga alles geven om nu wel te promoveren.”

Technisch directeur van Volendam, Jasper van Leeuwen, is ook een tevreden mens. “Afgelopen zomer is voor Franco echt een snelkookpan geweest, met veel geïnteresseerde clubs, nog meer speculaties en lastige afwegingen. Uiteindelijk was Feyenoord het meest overtuigend en doortastend, met een goed verhaal en een intelligente oplossing. Speciale complimenten gaan daarbij naar Frank Arnesen, die niet alleen Franco’s potentie weet in te schatten, maar ook snapt hoe belangrijk zijn individuele ontwikkelingsplan is om die potentie optimaal te benutten”, aldus Van Leeuwen op de website van FC Volendam."

"Wij zijn ervan overtuigd dat Franco niet alleen weer een enorme versterking zal blijken voor FC Volendam, maar dat we hem ook richting zomer 2021 klaar kunnen stomen om direct van grote waarde te zijn in De Kuip.”

Lees meer over
De Kuip Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties