''Feyenoord is gewoon een van de outsiders voor de titel''

''Feyenoord is gewoon een van de outsiders voor de titel''

Ook het Algemeen Dagblad heeft zijn eigen podcast en daarin worden wekelijks vier stellingen geponeerd. Gisteren was een van de de stellingen 'Feyenoord moet dit jaar kampioen worden'. Journalist Sjoerd Mossou moest lachen om die stelling. "Ja, die moeten echt kampioen worden. Het moet gewoon... ik vind dat altijd zo'n onzin."

"In de context van Ajax en PSV vind ik dat ook onzin om te roepen. Het is toch nogal wiedes: je wil meedoen om het kampioenschap, je wil kampioen worden. Het is allemaal een beetje gelul in de ruimte. Feyenoord is gewoon een van de outsiders voor de titel en dat is toch logisch?"

Tafelgast en journalist Maarten Wijffels: "Ik heb vanuit Feyenoord zelf gehoord dat 'zoals Atletico Madrid Real Madrid en Barcelona aanvalt, ondanks een minder budget, dat moeten wij toch ook kunnen?'. Als je dan vervolgens ziet hoe ze afgelopen seizoen geëindigd zijn, dan moet dat toch de insteek zijn? Alleen: het indekken vind ik alweer begonnen. Ik snap dat niet zo goed. Laat het maar gewoon zien dit seizoen."

Lees meer over
PSV ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties