AD: Feyenoord werkt met FC Volendam aan komst Antonucci

AD: Feyenoord werkt met FC Volendam aan komst Antonucci

Francesco Antonucci speelt aankomend seizoen niet voor Feyenoord. De Rotterdammers willen de middenvelder definitief overnemen van AS Monaco en daarna direct stallen bij FC Volendam.

Volgens het Algemeen Dagblad is de gecompliceerde deal nog niet rond. Feyenoord heeft momenteel geen geld te besteden en hoopt daardoor op de medewerking van FC Volendam. De transfer van Antonucci kan in termijnen aan Monaco worden betaald.

Volendam zou dan een eerste deel voor zijn rekening nemen en de stadionclub in de toekomst de rest. De club uit de Keuken Kampioen Divisie krijgt dan ook een deel van de transferrechten. Technisch directeur Frank Arnesen ziet in Antonucci een speler die in de toekomst veel geld kan gaan opleveren.

Update 21:11 | Volgens Voetbal International gaat Feyenoord Francesco Antonucci woensdag medisch keuren en de speler zal daarna een contract tekenen in De Kuip.

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat Marouan Azarkan Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties