Lof voor Senesi: ''Die heeft echt grote stappen gemaakt''

Lof voor Senesi: ''Die heeft echt grote stappen gemaakt''

Marcos Senesi heeft direct de toon gezet voor aankomend seizoen. De 23-jarige verdediger heeft vorig seizoen een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt en heeft zich daardoor in de kijker gespeeld van diverse clubs uit het buitenland. Na twaalf minuten in de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam liet de Argentijn zijn voeten weer spreken.

De bezoekers probeerden Feyenoord onder druk te zetten en precies op dat moment legt de verdediger een heerlijke bal achter de verdediging van Sparta. Ridgeciano Haps profiteert van de vrijheid en geeft een afgemeten voorzet op Róbert Boženík, die goed weet binnen te koppen. ''Echt een wereldpass'', vertelt Bart Nolles in FC Rijnmond.

Geert den Ouden is ook onder de indruk van Senesi. ''Toen hij bij Feyenoord kwam hadden we nooit verwacht dat hij dat soort dingen zou gaan doen. Inmiddels is hij al zover dat hij dit soort ballen gaat geven. Natuurlijk is dit een oefenpartij, maar het is wel fijn voor Feyenoord. Er is natuurlijk niet voor niets veel interesse in hem.''

Tijdens zijn eerste weken bij Feyenoord was er regelmatig kritiek te horen op de verdediger, inmiddels is er niets meer dan lof te horen, zo ook bij Den Ouden: ''Daar hebben we ons allemaal in vergist. Ik was zelf ook niet zo lovend over hem. Dat was op dat moment misschien ook wel terecht, maar hij heeft echt grote stappen gemaakt.''

Lees meer over
Ridgeciano Haps Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties