'Summerville en Feyenoord bereiken een akkoord'

'Summerville en Feyenoord bereiken een akkoord'

Feyenoord en Crysencio Summerville gaan langer met elkaar door. De talentvolle aanvaller heeft een akkoord bereikt met de Rotterdamse club over een nieuw contract. Summerville gaat volgens FeyenoordTM bijtekenen tot 2025.

Het huidige contract van Summerville loopt tot de zomer van 2021. Voor Feyenoord was het dan ook vertrekken of bijtekenen. De 18-jarige aanvaller wilde dolgraag aansluiten bij de selectie van de Rotterdammers en zag één seizoen spelen in Feyenoord Onder 21 niet zitten. Voor Summerville was er volop interesse vanuit het buitenland, maar hij verbindt nu zijn toekomst aan Feyenoord.

''Ik wil echt een plan zien en wil dat ze vertrouwen in me hebben. Het gaat me niet alleen om nu of volgend jaar, maar ik kijk verder dan dat'', vertelde de aanvaller eerder. ''Toen ik hier binnenkwam als kleine jongen wilde ik de overkant halen. Spelen in De Kuip, een van de belangrijke spelers worden en van daaruit verder kijken."

Lees meer over
De Kuip Crysencio Summerville
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties